Grünwald Hanna

Csipet fűszer az élethez

Csipet fűszer az élethez

Édes, krémes vanília...

2014. szeptember 16. - Gellért Anna

Bár a vaníliát csak nyolc hónapig érlelik. Mindenre hatással van, amibe belekerül, nálunk egy rúddal kristálycukrot nemesít.

A terhesség 3x3 trimeszter, ha három gyerek a terv a boldog életre. Azt mondják mindegyik egyedi. Én még csak az első gyerekem kilenc hónapjáról tudok beszámolni. 

Az első 12 hétben hihetetlen ahogy a szinte láthatatlan pontocska, kész mini ember lesz. Április hónap egyik napján hajnali fél öt körül épp ülök az autómban, félálomban hajtok a gyorsforgalmin a reptér felé, amikor érzem, hogy a méhemben őrzött kis lény szive először dobban. Azután teljes lesz újra az összhang Anya és lánya között. 

A kisasszony érezhetően gyakororlja a jóga poziciókat a pocakomban, ekkor már 19 hete szimbiozisban élünk. Egyszer olyan különleges kitartott formát próbált, amitől azt hittem rögtön ki is rúgja a hasfalam. Megkértem kegyelmezzen Anyjának és bírja még ki, míg a kinti világban több helye lesz. 

Hiába mentük Apukával, immár nagy hassal, a speciális három dimenziós ultrahangra, ahol azt ígérték megláthatjuk a kis kincs arcát. Noémi baba nem kívánta mutogatni magát, azt üzente kitartás, majd ha itt az ideje, akkor láthattok. 

Igen fantasztikus, csodás darab az én kicsike kis lányom! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csipet-fuszer.blog.hu/api/trackback/id/tr716698797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása